сОбективи

Здравко Йончев, фотографът, заснел популярните фото серии на софийските минерални бани, „Къщата с ягодите“ и тази на архитект Фингов, стартира нова инициатива.

сОбективните разходки представляват своеобразен терен уъркшоп по заснемане на hdr кадри, съчетан с идеята за алтернативен туризъм. Екипът е подготвил нестандартен приключенски маршрут, минаващ през изоставени къщи от началото на миналия век, прекрачващ прага на запустели индустриални зони и заводи. Посещавайки и някои прекрасни реставрирани сгради, участниците ще бъдат потопени в позабравената, но величествена история на крайдунавския град. Няма да липсват и моментите сред природата, както и онези, радващи небцето.

Ruse_final cover_FB_

Целта на разходките сОбективи е да провокира участниците да прекрачат зоната си на комфорт, да погледнат на познатото по нов и вълнуващ начин и да открият нови страни на фотографията. От всеки участник зависи дали ще си тръгне с поизцапани дрехи – от ровенето в праха на историята, но е гарантирано, че всички ще се завърнат с широка усмивка и много запечатани спомени и истории.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d блогъра харесват това: