сОбективи

Здравко Йончев, фотографът, заснел популярните фото серии на софийските минерални бани, „Къщата с ягодите“ и тази на архитект Фингов, стартира нова инициатива.

сОбективните разходки представляват своеобразен терен уъркшоп по заснемане на hdr кадри, съчетан с идеята за алтернативен туризъм. Екипът е подготвил нестандартен приключенски маршрут, минаващ през изоставени къщи от началото на миналия век, прекрачващ прага на запустели индустриални зони и заводи. Посещавайки и някои прекрасни реставрирани сгради, участниците ще бъдат потопени в позабравената, но величествена история на крайдунавския град. Няма да липсват и моментите сред природата, както и онези, радващи небцето.

Ruse_final cover_FB_

Целта на разходките сОбективи е да провокира участниците да прекрачат зоната си на комфорт, да погледнат на познатото по нов и вълнуващ начин и да открият нови страни на фотографията. От всеки участник зависи дали ще си тръгне с поизцапани дрехи – от ровенето в праха на историята, но е гарантирано, че всички ще се завърнат с широка усмивка и много запечатани спомени и истории.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers like this: